Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Hard-Wax – Kemény Viasz – 1L

7990 Ft (tart. ÁFA)

A Hard Wax – Kemény Viasz 1L egy fényezőanyag nélküli konzerváló termék. Tartósan megőrzi az előkezelt vagy újabb fényezést, és mély fényt biztosít a felületnek. Erős hidrofób hatással rendelkezik.

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

A Hard Wax – Kemény Viasz 1L egy fényezőanyag nélküli konzerváló termék. Tartósan megőrzi az előkezelt vagy újabb fényezést, és mély fényt biztosít a felületnek. Erős hidrofób hatással rendelkezik.

Használata:
Mossa le a járművet, majd tisztítsa meg az erősen mállott vagy szennyezett fényezést RIWAX festéktisztítóval. Egyenletesen vigye fel a Hard Wax -ot, hagyja száradni, majd törölje tisztára a fehér száraz maradékot egy polírkendővel vagy egy speciális mikroszálas kendővel.
Kézzel történő felhasználás esetén körkörös mozdulatokkal dolgozza el a szert. Ajánlott a kézi adapter és szivacs használata.

Kapcsolódó termékek: Adapter és szivacs (kézi), Szivacska adapterhez, Paint Cleaner, Extra puha polírozókendő, Mikroszálas kendő – Prémium lila, C3 Lackreineger

Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

RIWAX, tökéletes hatás, garantált csillogás

Miért válassz minket?

Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.
A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.