Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Oktatás

Köszöntünk a RIWAX Viszonteladói Programjában!

Ha imádod az autókat, esetleg ha szenvedélyesen érdeklődsz az autókozmetika iránt, és szeretnéd elsajátítani a polírozás mesterségét, akkor jó helyen vagy! Az egyedülálló Riwax políroktatás lehetőséget kínálunk minden autó szerelmese számára, hogy mélyebben megismerje és elsajátítsa a magas szintű autókozmetikai művészetet. Az oktatásunk nem csak a hobbi szinten érdeklődőknek szól, hanem neked is, ha szakmai szinten szeretnéd alkalmazni a polírozás technikáit.

Oktatás részletei

Időtartam:

Egy alkalom, egész napos program, 9:00 és 17:00 óra között, ebédszünettel együtt.

Amit nyújtunk:

Az oktatás során megtanulhatod, hogyan készítsd fel a felületeket a polírozásra, megismerheted a különböző korongokat és anyagokat, valamint elsajátíthatod a polírozás technikáit különböző felületeken, beleértve az akrilokat is. Az oktatás során kiemelt figyelmet fordítunk a tökéletes befejezésre, és bemutatjuk a bemattult fényszórók polírozásának kulcsfontosságú technikáit is, amit sokan különösen szeretnek.

Ár: 90.000 Ft helyett most 59.990 Ft.

🎁 És egy kis extra ajándék:

A Riwax kiváló termékeinek teljes kozmetikai bemutatóját kapod, beleértve a műszerfalápolást, kárpittisztítást, bőrtisztítást, valamint a külső felületek (gumi és felnik) ápolását is. Ezek a technikák segítenek abban, hogy autód mind kívül, mind belül ragyogóan tiszta és szép legyen, mindezt úgy, hogy minden egyes felületet megfelelő módon kezelsz és ápolsz.

Jelentkezz oktatásunkra!

Professzionális Polírozás és Autóápolás RIWAX termékekkel.

Ha szeretnél részt venni ezen az políroktatáson, és magas szintű autókozmetikai ismereteket szerezni, ne habozz, mert a helyek limitáltak. Jelentkezz most, és lépj be az autókozmetika világába a Riwax segítségével!

Várunk szeretettel a Riwax családban!