Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Polírozás, kerámiakezelés

A RIWAX svájci minőségű termékeivel és a gyártó által kiképzett szakértőinkkel garantáljuk, hogy autód a lehető legjobb kezekben van.

Bízd ránk autódat, hogy fénye és értéke hosszú távon is megmaradjon a prémium ápolásunkkal.

Ismerd meg a RIWAX polírozását és kerámiakezelését.

Polírozás

A polírozás alapvető lépés az autóápolásban, amely eltávolítja a kisebb karcolásokat, oxidációt és egyéb felületi hibákat, visszaadva az autód eredeti fényét és ragyogását. A RIWAX termékekkel végzett professzionális polírozás nem csak esztétikai javulást eredményez, hanem hosszabb távú védelmet is nyújt a külső környezeti hatásokkal szemben.

Kerámiakezelés

A kerámiakezelés a következő szintű védelem az autók számára. Egy vékony, átlátszó bevonatot képez, amely ellenáll az UV-sugárzásnak, sósnak, savas esőnek és más káros környezeti hatásoknak. A RIWAX kerámiakezelése kiemelkedő tartósságot biztosít, megőrizve a jármű fényét és tisztaságát hosszú távon, miközben csökkenti a karbantartás szükségességét.

Válassz minket, és tapasztald meg az eltérő színvonalat autóápolás terén. A te elégedettséged és járműved tökéletes állapota a mi legnagyobb prioritásunk. Engedd, hogy mi gondoskodjunk autódról, és élvezd annak hosszantartó szépségét és ragyogását, amit csak a RIWAX minőségi termékeivel és szolgáltatásaival érhet el.

Kérj időpontot, visszahívunk!

Budapest

1062 Budapest, Váci út 1-3.
P1-es szint WestEnd

Szeged

6728 Szeged, Back Bernát utca 4.
StartAutókozmetika

Kérj időpontot telefonon!

Hívj minket a +36 30 511 4205-ös telefonszámon!