Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Fleckenwasser – Folteltávolító 1L

9490 Ft (tart. ÁFA)

A Fleckenwasser – Folteltávolító 1L könnyen eltávolítja a foltokat minden típusú szövetről anélkül, hogy nyomot hagyna maga után.

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

A Fleckenwasser – Folteltávolító 1L könnyen eltávolítja a foltokat minden típusú szövetről anélkül, hogy nyomot hagyna maga után.

Használata:
Tegyen 1-2 kupaknyi Fleckenwasser -t egy tiszta kendőre, vagy kárpitszivacsra a szennyeződés mértékétől függően. Dörzsölje a szennyeződést ( közepétől a széle felé) a folttisztítóval megnedvesített ruhával, amíg a folt el nem tűnik. Ezután törölje/porszívózza szárazra a kezelt felületet.

Kapcsolódó termékek: Mikroszálas kendő RX sötétkékMikroszálas kendő RX világoskék, Kárpittisztító gépKárpittisztító kefe – kicsi, Kárpittisztító kefe – nagyKárpitszivacs, Kefeszett 3 db-os, Körömkefe

Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.