Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Polírgép – Riwax Polisher (1300 Watt komp) – Precíziós 150mm polírozógép (dobozos)

Cikkszám: 05511 Kategóriák , , ,

99990 Ft (tart. ÁFA)

Polírgép – Riwax Polisher kiváló minőségű precíziós polírozógép 150 mm mély karcok eltávolításához, műanyag tokban.

Meghajtás: rotációs
Tulajdonságok (műszaki adatok):
• Rotációs polírozógép műanyag markolattal és
hordtokkal
• M14, 150 mm-es polírozó korongokkal, pótfejjel és 1
bárányszőrrel,
• Erőteljes csiszolás
• Gyors karceltávolítás
• Fokozatmentesen állítható , 800 – 2400
fordulat/perc
• Motor; elektromos , 220 V | Súly: 3,10 kg

Kapcsolódó termékek: Polírtermékek

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

Polírgép – Riwax Polisher kiváló minőségű precíziós polírozógép 150 mm mély karcok eltávolításához, műanyag tokban.

Meghajtás: rotációs
Tulajdonságok (műszaki adatok):
• Rotációs polírozógép műanyag markolattal és hordtokkal
• M14, 150 mm-es polírozó korongokkal, pótfejjel és 1 bárányszőrrel,
• Erőteljes csiszolás
• Gyors karceltávolítás
• Fokozatmentesen állítható , 800 – 2400 fordulat/perc
• Motor; elektromos , 220 V | Súly: 3,10 kg

Kapcsolódó termékek: Polírtermékek

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

RIWAX, tökéletes hatás, garantált csillogás

Miért válassz minket?

Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.
A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

 

A polírozógép 5 leggyakoribb felhasználása

A polírozógépek a modern autóápolás és lakberendezési ipar szinte elengedhetetlen eszközei. A polírozógép szó hallatán leggyakrabban minden bizonnyal az autóipar és jármű karbantartás jut eszünkbe, viszont használatuk ennél jóval sokrétűbb. Lentebb sorra vesszük a polírozógép 5 leggyakoribb felhasználási területét.

1. Autó polírozás: A polírozógép leggyakoribb felhasználása kétségkívül az autó polírozásá. A polírozógépek segítségével eltávolíthatjuk az autó felületén lévő kisebb karcolásokat valamint visszaadhatjuk az autó eredeti fényét.

2. Hajók polírozása: Hasonlóan az autók polírozásához a polírozógépek kiválóan alkalmazhatóak hajók polírozására is. A hajók külső felületét az őket folyamatosan érő környezeti hatások, például a napfény és a sós víz károsíthatják. A polírozógépek segítségével a hajók külső felületén lévő karcolásokat és károsodásokat eltávolíthatjuk és visszaállíthatjuk a hajó eredeti fényét.

3. Bútorok polírozása: A polírozógépek kiválóan remekül muzsikálnak a bútorok polírozásakor is. A bútorokat idővel karcok, kopások és egyéb sérülések érhetik. A polírozógépek segítségével eltávolíthatjuk ezeket a sérüléseket, valamint visszaállíthatjuk a bútorok eredeti fényét. A bútorok fényének megőrzéséhez segítségünkre lehetnek a különböző polírozó krémek is, melyek a kevésbé elhasználódott felület fényét gond nélkül vissza tudják állítani.

4. Padlók polírozása: A padlók lerakásuktól kezdve rendkívül komoly használatnak vannak kitéve nap mint nap. Ha szeretnénk, hogy a lerakott padlók, parketták, hajópadlók sokáig megőrizzék eredeti fényüket, érdemes időről időre polírozni őket. A polírozógépek segítségével eltávolíthatjuk a padlók felületén keletkező elszíneződést, valamint visszaállíthatjuk azok eredeti fényét.

5. Üvegek polírozása: A polírozógépek alkalmazhatóak üvegek polírozására is. Az üvegek az idők során karcolódhatnak, és ez károsíthatja azok átlátszóságát. A polírozógépek segítségével eltávolíthatjuk a karcolásokat, valamint visszaállíthatjuk az üveg eredeti tisztaságát.

Jó tudni, hogy az egyes felhasználási területekhez különböző polírozó korong típusok és polírozó paszta fajták is szükségesek lehetnek. Az autópolírozás során például általában speciális autópolírozó korongot és pasztát használnak, teljes másat, mint a bútorok polírozásához pedig puha szivacsos korongok és bútorpolírozó paszta ajánlott.

A polírozógépek használata során fontos odafigyelni a megfelelő technikára és a megfelelő sebességre is. A túl magas sebesség vagy a rossz technika károsíthatja az anyagot, amelyet polírozunk.

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.

Kapcsolódó termékeink

Nem található kapcsolódó termék.