40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes

Kérdése van? Hívjon minket! +36204684800

Blog

AMTS 2024

AMTS 2024

UNIX - Autó, Motor és Tuning Show 2024 néven, merőben új formában mutatkozik be Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós rendezvénye.
A Hungexpo csaknem teljes területét megtöltő kiállítás, vásár, verseny és show repertoárja tovább bővül a háttéripar témaköre felé, melyet egy új együttműködés hoz magával.

Az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS) minden évben egyedülálló élményt kínál az autók szerelmeseinek. Új belépőként markáns motoros szekció is várja a nagyérdeműt, emellett a rendezvény az összes eddigi tematikáját megtartja. Így többek között egy minden eddiginél nagyobb és nemzetközibb tuning show, új autós kiállítás, veterán- és hotroad pavilon épül fel a helyszínen, a kültéren pedig látványos drift és offroad programokra kerül sor.

A rendezvény látogatói között, a hagyományokhoz híven egy átépített autót sorsolnak ki a szervezők, sőt, ezúttal egy motor megnyerésére is esélyes bárki, aki felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárol. A nyereményekről hamarosan lehull a virtuális lepel, a pontos infók pedig a rendezvény hivatalos weboldalán, valamint a közösségi felületein követhetők.

Az idei kiállítás különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen cégünk idén is képviselteti magát a rendezvényen.

2023-as bemutatkozásunk rendkívül sikeresnek bizonyult és nagy érdeklődést váltott ki a látogatók körében, ami további lendületet adott az idei megjelenésünkhöz.

 

A Riwax-ról

Vezető svájci márkaként már évtizedek óta kiemelkedő híres prémium járműápolási termékeiről, melyek eredményesen bizonyítottak már a hazai és külföldi piacon egyaránt.

A Riwax nem csupán egy egyszerű autóápolási cég. Az 1967-ben alapított svájci vállalat évtizedek óta áll a minőség és innováció zászlaja alatt. Termékeink kimagasló minősége és hatékonysága a szakértők és felhasználók körében egyaránt elismerést vívott ki. Az AMTS-en való megjelenés lehetőséget biztosít, hogy még szélesebb körben megismerhessék egyedülálló termékeinket.

Látogasson el az „A” Pavilon 27-es standjához, március 22-24. között a Hungexpon és fedezze fel a Riwax prémium járműápolási termékeinek széles palettáját.

Nyereményjátékkal, meglepetés ajándékokkal, csomagajánlatokkal és egyedi kedvezményekkel várunk minden kedves érdeklődőt!

Ön se hagyja ki a Riwax exkluzív AMTS-AJÁNLATÁT: A show ideje alatt csatlakozó ügyfeleink számára a nyitókedvezmény a jövőbeni termékfeltöltő készletek vásárlására is vonatkozik.

A rendezvény ideje alatt szeretettel várjuk a járműápolás iparában dolgozó vállalkozókat, cégeket, új és meglévő partnereinket.

Jegyinformációk és részletes programok elérhetőek a szervező oldalán.