Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Long Time Protect SET

21690 Ft (tart. ÁFA)

Long Time Protect SET 2 x 120ml különleges bevonattal vonja be a jármű fényezését, mely kiemelkedően erős ellenálló védőréteget hoz létre és fényes hatást biztosít akár 1 évig. A rovarmaradványok és egyéb makacs szennyeződések megtapadása jelentősen csökken a kezelt felületen, ez lehetővé teszi a könnyű, kíméletes tisztítást. A termék mérsékelten autómosó és vegyszer álló. A Long Time Protect SET alkalmas kasztni elemekre és felnire is.

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

Long Time Protect SET 2 x 120ml különleges bevonattal vonja be a jármű fényezését, mely kiemelkedően erős ellenálló védőréteget hoz létre és fényes hatást biztosít akár 1 évig. A rovarmaradványok és egyéb makacs szennyeződések megtapadása jelentősen csökken a kezelt felületen, ez lehetővé teszi a könnyű, kíméletes tisztítást. A termék mérsékelten autómosó és vegyszer álló.
A Long Time Protect SET alkalmas kasztni elemekre és felnire is.

Használata:
A kezelni kívánt felületet mindenekelőtt alaposan tisztítsa meg minden nemű szennyeződéstől, majd zsírtalanítsa is azt.
1. Lépés: autómosás
2. Lépés: mélytisztítás Clean Clay Cloth és RX 20 Cherry Spray Finish használatával
3. Lépés: zsírtalanítás Glass Clean, vagy Glasklar használatával
Ezek után készen áll a felület az anyag felhordására. Erre a célra használja a csomagban található téglatest alakú applikátort, vagy a kézi adaptert. Ügyeljen az egyenletes anyageloszlásra. Amikor az utolsó elemmel is elkészült 35-40 percet hagyja száradni, majd egy puha mikroszálas kendővel körkörös mozdulatokkal törölje le a felületet.

Javasolt felhasználási mennyiség átlagos személygépjárművenként: 50ml

Figyelmeztetés: a kezelt felület 24 órán át szárazon tartandó!

Kapcsolódó termékek: Clean Clay Cloth, RX 20 Cherry Spray Finish, Glass Clean, Glasklar, Adapter és szivacs (kézi), Extra puha polírozókendő, Mikroszálas kendő – Prémium lila

Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.