Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.
Akció!

Professzionális polírpaszta csomag – PX termékcsalád

43990 Ft (tart. ÁFA)

Profiktól profiknak – mindössze 3 lépésből kitűnő eredmény az RX polírtermékcsaláddal.

A PX az innovatív, kompromisszummentes csúcsminőséget képviseli. A RIWAX évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a  speciális járműápolási termékeknek. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos temékekre és elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett.

Ne félenj a legjobbal dolgozni – RIWAX

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

A PX 100, 500 g – Magas teljesítményű csiszolópaszta (durva) Nagy teljesítményű durva csiszolópaszta. Alkalmas kopott festékekre, mély karcolásokra és kopott felületekre. Eltávolítja a P1500-P3000 csiszolás- és festékmaradványok nyomait. Minden fedőrétegre alkalmazható. Sötét alapszín esetén az PX 200-as pasztával való utókezelés javasolt, amellyel mélyebb fényt és hologrammentes felületet nyerhetünk. Sötét színű járműveknél fokozottan ajánlott a használata.

Nedves csiszolás utáni polírozáshoz is ideális P1500 szemcsemérettől.

Használható polírozógéppel, kemény polírkoronggal, vagy gyapjúkoronggal. Szilikonmentes.

Kapcsolódó termékek: Lammfell – Gyapjúkorong 165mmLammfell – Gyapjúkorong 75mmKözbetét szivacs (gyapjúkoronghoz) 150mm, Közbetét szivacs (gyapjúkoronghoz) 75mmPolírszivacs DualPolírszivacs fehér 150mmPolírszivacs fehér 170mmPolírszivacs kék 170mmPolírszivacs kék 85mmRiwax Polisher 1300WDual Action Polisher – Excenteres polírozógép

Letölthető dokumentumok: Használati útmutatóBiztonsági adatlap

 

 

A PX 200, 500 g – Magas teljesítményű polírpaszta (finom) Prémium polírpaszta apró karcolások, hologramok és automata mosógépek okozta karcolások eltávolítására. Mély fényt kölcsönöz a kezelt felületnek. Használható a jármű polírozásának utolsó vagy akár egyetlen lépéseként. Utána a PX300 (carnauából készült) wax használata javasolt.

Használható excenteres polírozógéppel és közepesen kemény polírkoronggal. Szilikonmentes.

Kapcsolódó termékek: Polírszivacs DualPolírszivacs fehér 150mmPolírszivacs fehér 170mmPolírszivacs narancssárga 150mmPolírszivacs narancssárga 150mm (hullámos)Riwax Polisher 1300WDual Action Polisher – Excenteres polírozógép

Letölthető dokumentumok: Használati útmutatóBiztonsági adatlap

 

 

A PX 300 – Kemény Viasz – 1L egy carnaubából előállított magasértékű viasz, eltávolítja az autómosásból származó karcokat – egy munkalépésben felfrissíti a lakkfelületet. Nincsenek nyomok és maradványok a műanyag elemeken sem. Használata színjavító, magas fényességet és tartós védelmet biztosít.
A kozmetikákban egyszerű a felhasználása. Géppel és kézzel egyaránt felhordható. Só és UV álló. Szilikonmentes.

Kapcsolódó termékek: Polírszivacs fekete 150mm, Polírszivacs fekete 170mm, Microfaser – mikroszálas polírsapkaDual Action Polisher – Excenteres polírozógép

Letölthető dokumentumok: Használati útmutatóBiztonsági adatlap

 

 

Az RX 20 “CHERRY” Spray Finish 500 ml – Cseresznyés viaszos tisztítószer speciális waxot tartalmaz. Minden felületen használható. Víz nélkül tisztít, védelmet és új fényt biztosít. Alkalmas waxolás,polírozás előtt a felület megtisztítására, polírozás közben a polír paszta nedvesítésére, polírozás után a polírnyomok eltávolítására. Plexi és acrylüvegre is alkalmas. Szilikonmentes.

Használata:
Permetezzen RX 20 “CHERRY” Spray Finish –t a tiszta felületre, és dolgozza át tiszta mikroszálas kendővel, vagy polírozás előtt Clean Clay Cloth segítségével.

Kapcsolódó termékek: Clean ClayClean Clay Cloth, Clean Clay Pad, Mikroszálas kendő RX sötétkékMikroszálas kendő RX világoskék

Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap

 

 

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

RIWAX, tökéletes hatás, garantált csillogás

Miért válassz minket?

Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.
A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.

Kapcsolódó termékeink

Nem található kapcsolódó termék.