20.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.
riwax_logo_2_fehér

Inside Clean - Belsőtér kárpit tisztító - 500 ml

2990 Ft (tart. ÁFA)

Belső tér tisztító, valódi bőr, műbőr, szövet, gumi stb. tisztitására.

A tisztítandó  felületet egyenletesen beszórjuk, szükség esetén kárpittisztító kefével a szennyeződést fellazítjuk.

A szennyt microszálas kendővel leszedjük. Szövet tisztításánál a beszórt felületet kárpittisztító géppel, friss vízzel kiöblítjük. Ha gép nem áll rendelkezésünkre, a felületről kárpittisztító szivaccsal a szennyt eltávolítjuk és hagyjuk a felületet megszáradni. Természetesen gépi tisztításnál, öblítésnél a felület tisztább lesz !

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 10.000.- és 20.000.- Ft közötti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 635.- Ft,
  • 20.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

Inside Clean – Belsőtér kárpit tisztító – 500 ml belsőtér tisztítószer. Szövet, szőnyeg, műbőr-takarások valamint valódi bőr tisztítására is alkalmas. Lakókocsinál, hajónál, autóknál egyaránt. Az Inside Clean – Belsőtér kárpit tisztító – 500 ml belsőtér tisztítószer tisztítás után Multi Brill (műbőrápoló) vagy bőrápoló használata ajánlott.

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

RIWAX, tökéletes hatás, garantált csillogás

Miért válassz minket?

Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.
A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.