20.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.
riwax_logo_2_fehér

Bőrápoló csomag

8390 Ft (tart. ÁFA)

Bőrápoló csomag tartalma:

1db Leather Cleaner 200 ml – Bőr tisztító – 200 ml
1db Leather Lotion 200 ml – Bőr ápoló krém – 200 ml

+ ajándék szivacs

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 10.000.- és 20.000.- Ft közötti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 635.- Ft,
  • 20.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

Bőrápoló csomag

Leather Cleaner-200ml

MegtisztÍtja a bőrt és eltávolítja a foltokat,amik élelmiszertől, szájrúzstól és egyebektől keletkeznek. Nem alkalmas nubuk, Alcantra és műbőrre.

Felhasználás:

A friss szennyeződést azonnal nagy nedvszívó kendővel vagy szivaccsal felszedni, de nem dörzsölni! A tisztítandó felületről egy száraz  ronggyal a szennyeződésmaradványokat távolítsuk el. A bőrtisztítót a tisztítandó felületre hordjuk fel és szivaccsal, enyhe nyomással képezzünk habot-rövid  ideig hagyjuk hatni. A foltot a szivaccsal köröző mozdulatokkal kezeljük , míg a szenny el nem tűnik.  Ne erős nyomással dolgozzunk ! A megtisztított  felületet 30 percig hagyjuk száradni. A tiszta felületet bőrápolóval kezeljük le.

Figyelem:   Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos szemirritációt okoz. Álmosságot vagy szédülést okozhat.

Leather Lotion-200ml

Könnyen használható ápoló krém minden sima bőr számára. A rendszeres használat megakadályozza a kiszáradást és a repedéseket az aktív UV- védelemnek  köszönhetően.

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

RIWAX, tökéletes hatás, garantált csillogás

Miért válassz minket?

Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.
A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.