20.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.
riwax_logo_2_fehér

Polírozó csomag

59990 Ft (tart. ÁFA)

Polírozó csomag tartalma:

1db PX 100, 500 g – Magas teljesítményű csiszolópaszta (durva)
1db Hagyományos Polírszivacs Fehér (közepes) 170x30mm
1db PX 200, 500 g – Magas teljesítményű polírpaszta (finom)
1db Polírszivacs 170x30mm – kék (kemény)
1db PX 300 – Kemény Viasz – 1L
1db Polírszivacs 170x30mm – fekete (puha)

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 10.000.- és 20.000.- Ft közötti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 635.- Ft,
  • 20.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

RIWAX polírozó csomag

PX 100-500g

PX 100, egy magas teljesítményű csiszolópaszta. Eltünteti az 1500-3000 –es csiszolási karcokat és a fényezési hibákat. Magas fényt eredményez. Minden friss és megkeményedett fedőrétegre alkalmazható. Sötét szín esetén a PX 200-val finomítható, hologram mentesítő. Géppel és kézzel egyaránt felhasználható.

Figyelem:– Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Légúti irritációt okozhat.

PX 200-500g

PX 200 egy magas teljesítményű polírpaszta. Eltünteti a finom karcokat, hologramokat és a fátyolt. Az eredmény egy magas fény! Alkalmas a finom karcok valamint a gépimosó eredményezte karcok eltávolítására. (a kozmetikákban:  egy lépcsősnek nevezett) Gépi felhasználásra javasolt!

PX 300-1L

PX 300 egy carnaubából előállított magasértékű viasz, amely  egy hosszéletű lakkvédelmet biztosít a felületnek. Extra magas fényt biztosít hosszú időre. Nincsenek nyomok és maradványok a műanyag elemeken sem. A kozmetikákban egyszerű a felhasználása. Géppel és kézzel egyaránt felhasználható.

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

RIWAX, tökéletes hatás, garantált csillogás

Miért válassz minket?

Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.
A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.