RX 10 Hard Wax – Magasfényű kemény WAX – 1L

11990 Ft (Nettó: 9441 Ft)

Az RX 10 Hard Wax – Magasfényű kemény WAX – 1L a lakkfelújítási folyamat befejezésére, a lakk védelmére. Magas fényt, hosszan tartó védelmet ad a lakkozott felületnek. A viasszal kezelt felület könnyebben tisztítható. Gépi mosásoknak is ellenáll.

Leírás

Az RX 10 Hard Wax – Magasfényű kemény WAX – 1L a lakkfelújítási folyamat befejezésére, a lakk védelmére. Magas fényt, hosszan tartó védelmet ad a lakkozott felületnek. A viasszal kezelt felület könnyebben tisztítható. Gépi mosásoknak is ellenáll.

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

RIWAX, tökéletes hatás, garantált csillogás

Miért válassz minket?

Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.
A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

Felhasználás

Tegyünk egy kis adagot az RX 10 Hart Wax-ból a fekete polírkorongra és waxoljuk be a felületet Orbital Polisher-rel. (excentrikus gép).
Ezután a mircofasersapkát a fekete polírkorongra felhúzva kell fényesíteni.

Figyelmeztetések

Használat előtt rázza fel! Ne dolgozzon a napon! Védje a hidegtől! Tárolás + 4 ° C és + 30 ° C között.

Veszélyességi információk

Az EUH210 biztonsági adatlapja kérésre elérhető

Kiszerelés

1kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.