Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Polírozó csomag – Profi szett

Cikkszám: polirpro Kategória

354590 Ft (tart. ÁFA)

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

A RX 20 “CHERRY” Spray Finish – Cseresznyés viaszos tisztítószer – 500ml speciális waxot tartalmaz. Minden felületen használható. Víz nélkül tisztít, védelmet és új fényt biztosít. Alkalmas waxolás,polírozás előtt a felület megtisztítására, polírozás közben a polír paszta nedvesítésére, polírozás után a polírnyomok eltávolítására. Plexi és acrylüvegre is alkalmas. Szilikonmentes.

Használata:
Permetezzen RX 20 “CHERRY” Spray Finish –t a tiszta felületre, és dolgozza át tiszta mikroszálas kendővel, vagy polírozás előtt Clean Clay Cloth segítségével.

 

A Clean Clay Cloth – Gyurmás kendő eltávolítja a mélyebb lerakódásokat, mint a rozsdás filmréteg, festékszóró maradványok és friss fagyanta. Előkészítő eszköz polírozáshoz minden lakkozott, festett felülethez. Használja a RX 20 Spray Finish-el, és törölje le mikroszálas kendővel!

 

A PX 100, 500 g – Magas teljesítményű csiszolópaszta (durva) nagy teljesítményű durva csiszolópaszta. Alkalmas kopott festékekre, mély karcolásokra és kopott felületekre. Eltávolítja a P1500-P3000 csiszolás- és festékmaradványok nyomait. Minden fedőrétegre alkalmazható. Sötét alapszín esetén az PX 200-as pasztával való utókezelés javasolt, amellyel mélyebb fényt és hologrammentes felületet nyerhetünk. Sötét színű járműveknél fokozottan ajánlott a használata.

Nedves csiszolás utáni polírozáshoz is ideális P1500 szemcsemérettől.

Használható polírozógéppel, kemény polírkoronggal, vagy gyapjúkoronggal. Szilikonmentes

 

Polírszivacs 170x30mm – kék (kemény) Durva és közepes pasztákhoz (PX 100, PX 200, RX 02, RX 04). Hosszú élettartamú, optimális a karcok eltávolítására.

 

Polírszivacs 85x30mm – kék (kemény) Durva és közepes pasztákhoz (PX 100, PX 200, RX 02, RX 04). Hosszú élettartamú, optimális a karcok eltávolítására.

 

Polírgép – Riwax Polisher kiváló minőségű precíziós polírozógép 150 mm mély karcok eltávolításához, műanyag tokban.

Meghajtás: rotációs
Tulajdonságok (műszaki adatok):
• Rotációs polírozógép műanyag markolattal és hordtokkal
• M14, 150 mm-es polírozó korongokkal, pótfejjel és 1 bárányszőrrel,
• Erőteljes csiszolás
• Gyors karceltávolítás
• Fokozatmentesen állítható , 800 – 2400 fordulat/perc
• Motor; elektromos , 220 V | Súly: 3,10 kg

 

PX 200, 500 g – Magas teljesítményű polírpaszta (finom) Prémium polírpaszta apró karcolások, hologramok és automata mosógépek okozta karcolások eltávolítására. Mély fényt kölcsönöz a kezelt felületnek. Használható a jármű polírozásának utolsó vagy akár egyetlen lépéseként. Utána a PX300 (carnauából készült) wax használata javasolt.

Használható excenteres polírozógéppel és közepesen kemény polírkoronggal valamint kézi felhasználás esetén Extra puha polírozókendővel és Mikroszálas Prémium lila kendővel. Szilikonmentes.

 

Hagyományos Polírszivacs Fehér (közepes) 170x30mm közepes, és finom pasztákhoz. Hosszú élettartamú, optimális a lakkréteg fényesítésére, hologrammok eltávolítására.

 

Polírszivacs 85x30mm – fehér (közepes) közepes, és finom pasztákhoz. Hosszú élettartamú, optimális a lakk fényesítésére, hologrammok eltávolítására.

 

A PX 300 – Kemény Viasz – 1L egy carnaubából előállított magasértékű viasz, eltávolítja az autómosásból származó karcokat – egy munkalépésben felfrissíti a lakkfelületet. Nincsenek nyomok és maradványok a műanyag elemeken sem. Használata színjavító, magas fényességet és tartós védelmet biztosít.
A kozmetikákban egyszerű a felhasználása. Géppel és kézzel egyaránt felhordható. Só és UV álló. Szilikonmentes.

 

Polírszivacs 170x30mm – fekete (puha) Gépi waxoláshoz (PX 300RX 08RX 10Star WaxTitan Wax). A Polírszivacs 170x30mm – fekete (puha)  hosszú élettartamú, optimális a waxok gépi felhordására, és visszatörlésére egyaránt.

 

Microfaser sapka fekete szivacshoz 100% frottírból. A fekete puha szivacsra húzva könnyedén felfényesíthető a legkeményebb viasz is. A fekete polírszivacsra ráhúzva az Orbital Polisherrel kitűnően eltávolíthatóak a maradványok. Visszatörölhető a hologram mentesítő paszta is. Nincs hologram képződés.

 

Polírgép – Dual Action Polisher – RW-L21 150 mm

Meghajtás: excentrikus, kényszerhajtott
Tulajdonságok(műszaki adatok):
• Excentrikusan forgó polírozógép, löket: 21 mm
• Jó abráziós teljesítményének köszönhetően ideális az egylépéses eljárásokhoz, nem képez hologramot
• A végső fázis során végzendő waxolásra is alkalmas
• 150 mm-es polírozó koronggal
• Fokkozatmentesen állítható
• Motor; elektromos , 220 V | Súly : 2,90 kg

 

Mikroszálas kendő – Premium lila Új termék! Premium minőségű Lila extra puha törlőkendő, polír maradványok törlésére.

 

A mikroszálas kendő RX sötétkék többszöri mosás után sem veszít puhaságából, nedvszívó képességéből. A mikroszálas kendő RX sötétkék kíméli a legkényesebb felületet is. 100% frottír.

 

Extra puha polírozókendő csomag – (15db) alkalmas a kézi polírmunkák elvégzéséhez. Legyenek azok kisebb/enyhébb karcolások a karosszérián bárhol, vagy a kilincsek mélyedésinél előforduló, géppel nehezen elérhető mikrokarcok hada.

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.

Kapcsolódó termékeink

Nem található kapcsolódó termék.