Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.
Akció!

Ablaktisztító csomag – Profi szett

Cikkszám: ablakpro Kategória

10990 Ft (tart. ÁFA)

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

Glass Clean – Ablaktisztító – 500 ml csíkmentes és ragyogó fényt biztosít minden üvegfelületen. Könnyedén és megbízhatóan távolítja el a makacs szennyeződéseket, mint például a nikotint, a rovarmaradványokat, a gyantát, a zsírt és a ragasztómaradványokat.

Használata:
Permetezzen a tisztítani kívánt üvegfelületre, majd tisztítsa meg papírral vagy tiszta mikroszálas kendővel és törölje szárazra.

 

A Glass Polish – Üveg tisztító és zsírtalanító – 200 ml egy munkafolyamaton belül tisztít és zsírtalanít. Könnyedén és mélyrehatóan eltávolít mindenféle szennyeződést, és nem hagy hátra foltot. A Glass Polish 200ml – Üveg tisztító és zsírtalanító kiemelkedő hidrofób hatással bír.

Használata:
Nedves és száraz felületeken is használható. Vigyen fel az anyagból egy keveset egy nedves szivacsra, és egyenletes, körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg az üvegfelületet! Ezután öblítse le tiszta vízzel!

 

mikroszálas kendő RX sötétkék többszöri mosás után sem veszít puhaságából, nedvszívó képességéből. A mikroszálas kendő RX sötétkék kíméli a legkényesebb felületet is. 100% frottír.

 

A Riwax Rovareltávolító szivacsa a speciális összetételének köszönhetően a kíméletesen és karcmentesen távolítja el a rovarokat és szerves szennyeződéseket minden felületről anélkül, hogy károsítaná a fényezést, a króm, a plexi vagy a műanyag alkatrészeket. Az Insect Clean-nel és Glass Polish-al való használata ajánlott.

Használata:
Nedvesítse be a szivacsot a fehér színű oldalán. Tegyen néhány csepp Glass Polish-t az üvegfelületre és a nedves szivacsra is, majd körkörös mozdulatokkal dolgozza el azt a felületen. Néhány perc száradási idő után törölje le a felületet egy tiszta, száraz mikroszálas kendővel.

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.

Kapcsolódó termékeink

Nem található kapcsolódó termék.