Barion Pixel
40.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Mikroszálas ablakozó kendő csomag 40x40cm

2190 Ft (tart. ÁFA)

Vékony szerkezetű, puha és finom anyagból készült kendőt üvegfelületek tisztítására fejleszteték ki. Anyagának köszönhetően nem hagy csíkokat és szöszt a felületen. Bármilyen ablaktisztító folyadékkal használható. A hagyományos mikroszálas törülközőkkel ellentétben nem hagy bosszantó szöszszemcséket a felületen. Az üvegfelületek csíkmentesek és kristálytiszták lesznek. Biztonságosan használható ablakfóliákon és színezett üvegeken.

Vízfelvétel / négyzetméter: 200-300 gramm

Méretei: 40×40 cm

Kapcsolódó termékek: Glass CleanGlasklar

Elfogyott

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

Vékony szerkezetű, puha és finom anyagból készült kendőt üvegfelületek tisztítására fejleszteték ki. Anyagának köszönhetően nem hagy csíkokat és szöszt a felületen. Bármilyen ablaktisztító folyadékkal használható. A hagyományos mikroszálas törülközőkkel ellentétben nem hagy bosszantó szöszszemcséket a felületen. Az üvegfelületek csíkmentesek és kristálytiszták lesznek. Biztonságosan használható ablakfóliákon és színezett üvegeken. A csomag összesen 2db mikroszálas kendőt tartalmaz.

Vízfelvétel / négyzetméter: 200-300 gramm

Méretei: 40×40 cm

Kapcsolódó termékek: Glass CleanGlasklar

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.