Barion Pixel
40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Autószárító törölköző 50x80cm 1200gsm Graphite

9590 Ft (tart. ÁFA)

Rendkívül magas minőségű, kiváló nedvszívó képességű járműtörölköző. Súlyának akár 7x-ét is képes felszívni. A nagyon puha, mikroszálas anyag minden területen alkalmazható, biztosítja a csík- és foltmentes végeredményt a tisztítás után. Egy teljes autó szárazra törlésére alkalmas!

Vízfelvétel / négyzetméter: 1200-1300 gramm

Méretei: 50×80 cm

  • 10.000.- Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.270.- Ft,
  • 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

Minden szükséges beállítást eszközöltünk, hogy vásárlóink adatai biztonságban legyenek. A fizetési rendszerünket a Barion biztosítja.

Leírás

Rendkívül magas minőségű, kiváló nedvszívó képességű járműtörölköző. A legjobb eszköz arra, hogy karc nélkül szárazra törölhese autója felületeit.
Súlyának akár 7x-ét is képes felszívni. A nagyon puha, mikroszálas anyag minden területen alkalmazható, biztosítja a csík- és foltmentes végeredményt a tisztítás után. Egy teljes autó szárazra törlésére alkalmas!

Használati útmutató:
Alaposan tisztítsa meg a járművet, majd jól öblítse le. Terítse szét a törölközőt a szárítani kívánt felületen. Nem nyomva, húzza le a felületen maradt vízcseppeket. Szükség esetén ismételje meg újra a műveletet. A törölköző mosható, újra felhasználható.

Vízfelvétel / négyzetméter: 1200-1300 gramm

Méretei: 50×80 cm

product

Kapcsolódó termékek

Nézz szét az üzletben, hiszen számos hasznos termékünk közül válogathatsz még.

Kapcsolódó termékeink

Nem található kapcsolódó termék.