Hard Wax RS 10 – RS 10 HARD WAX – 1L

12590 Ft (Nettó: 9913 Ft)

Csúcstechnológiás gélréteg-védőkészülék a gélbevonat és a festék hosszú távú megőrzésére. Magas UV-védelmet és tökéletes mély fényt biztosít. Ez a tartósítószer hónapokig tart, és megakadályozza a lakk kréta és oxidálódását.

Leírás

A Hard Wax RS 10 – RS 10 HARD WAX – 1L a gélbevonat és festék hosszan tartó megőrzésére kifejlesztett csúcstechnológiás gélbevonat-védőszer.
Magas UV-védelmet és tökéletes mély fényt biztosít. Ez a védő- és tartósítószer hónapokon át védi a felületet és
meggátolja a lakkozott felületek krétásodását és oxidálódását.

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

RIWAX, tökéletes hatás, garantált csillogás

Miért válassz minket?

Cégünk az RXHungary Kft. a svájci RIWAX Chemie AG magyarországi képviselete, kizárólagos importőre. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.
A Bern közelében található, Zollikofeni székhelyű vállalat szigorú követelményeket támaszt a termékei környezetvédelmi kompatibilitásával és az üzleti vállalkozás fenntartható fejlődésével kapcsolatban. Kínálunk autók, motorkerékpárok, lakókocsik, hajók, repülőgépek, vonatok ápolására, tisztítására illetve polírozására professzionális ápoló-, polírozó-, illetve tisztítószereket, gépeket, szerszámokat és egyéb eszközöket.

További információk

Kiszerelés

1l

Felhasználás

Helyezzen egy kis mennyiségű RS 10 -et egy fekete polírozó szivacsra (puha), és egyenletesen viaszolja a kezelendő felületet orbitális polírozóval (excentrikus gép) vagy kézzel és polírozó kendővel.

Figyelmeztetések

Használat előtt rázza meg! Ne dolgozzon napfényen! Védje a hidegtől! Tárolás + 4 ° C és + 30 ° C között.

Veszéyességi információk

Az EUH210 biztonsági adatlapja kérésre elérhető

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.