Üdvözöljük honlapunkon !

A RIWAX termékek kiemelkedőek a gépjárműápolás terén, mivel kiváló minőségűek és gazdaságosak. A folyamatos továbbfejlesztésnek köszönhetően, mindig a legmagassabb technikai színvonalon állnak, és megfelelnek a mindenkori igényeknek, és a környezetvédelmi előírásoknak, követelményeknek.

A forgalomba hozott autókozmetikai termékeket előállító gyár a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven. Az akkori szerény kezdet után, a RIWAX termékek Svájcban mára piacvezetővé váltak. A gyár piacvezető szerepét több évtizedes tapasztalatának termékei folyamatosan kiváló minőségének saját kutatási eredményeinek kutatási eredmények gyártásba való átültetésének és nem utolsósorban vevői gondos kiszolgálásának köszönheti. Az eredmények elismerését jelzi az is, hogy a RIWAX név - már röviddel a gyár alapítása után -, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. Európa szinte minden országában megtalálhatjuk a RIWAX autókozmetikai termékeit, Hollandiától kezdve Ausztrián át egészen Olaszországig, természetesen Magyarországot is beleértve. A környezetvédelem a RIWAX számára nemcsak egy üres, elcsépelt kifejezés ! A zollikofeni gyárban előállított anyagok minden vonatkozásban megfelelnek a svájci minőségi és környezetvédelmi előírásoknak, amely előírások a legtöbb vonatkozásban szigorúbbak az európaiaknál ! A RIWAX teljes termékprogramja, három fő csoportba osztható: ipari autóápolási termékek mosóberendezések számára előállított termékek kiszerelt termékek, melyeket közvetlenül az autótulajdonosok használnak fel Ez a három termékcsoport biztosítja az ipari és a magánfelhasználók optimális kiszolgálását.

Ha RIWAX autókozmetikai termékeket vásárol, biztos lehet abban, hogy kiváló minőségű árút kap, ugyanolyat, mintha Svájcban, Németországban vagy Belgiumban vásárolta volna. Ugyanazt a minőséget, amit Svájcban és Európa szerte már több évtizede jelent a felhasználóknak a RIWAX márkanév. Garancia erre a Svájcban lezárt kiszerelés.

 

Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Honlapunk használatával Ön elfogadja, hogy cookie-kat helyezhessünk el az Ön által éppen használt digitális eszközén.
Elfogadom Nem fogadom el